fbpx

Adatvédelmi irányelvek

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

A www.angyalgang.hu webáruház üzemeltetője:
Név: Fonyódi Emil egyéni vállalkozó
Székhely: 2338 Áporka, Petőfi Sándor utca 161.

Elérhetőségek:

Telefon: +36 20 92 92 500
Email: info (“kukac”) angyalhang.hu
Nyilvántartási szám: 13644675
Adószám: 65153776-1-33
Bankszámlaszám: Erste Bank: 11600006-00000000-31897983

1. Adatkezelés

Szállító kijelenti, hogy a Vásárló által a Szállító rendelkezésére bocsájtott adatok a információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011.évi CXII. törvény, továbbá az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve; az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény; a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX.törvény; az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseinek megfelelően jár el.
Személyes adat kizárólag meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében kezelhető. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie az adatkezelés céljának, az adatok felvételének és kezelésének tisztességesnek és törvényesnek kell lennie.
A webáruház használata során Fonyódi Emil egyéni vállalkozó részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az az alvállalkozója (Pl: Posta vagy futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez) részére történik.
A kiszállítást teljesítő futárszolgálat a szerződésben nyilatkozik az adatok bizalmas kezeléséről.
Amennyiben Ön bármely személyes adatát megadja a Fonyódi Emil egyéni vállalkozónak, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Fonyódi Emil egyéni vállalkozó – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.
A Fonyódi Emil egyéni vállalkozó az Ön által megadott adatokat és információkat kizárólag az alábbi célokra használhatja fel: esetleges vevői reklamációk intézése, megrendelések intézése.
Szállító a Vevő által megadott adatokat bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén.
Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@angyalhang.hu e-mail címen.

2. Biztonság

Weboldalunk adminisztrációjának részeként technikai és szervezeti intézkedéseket hoztunk, annak érdekében, hogy az Ön adatait szándékos, vagy véletlenszerű manipulációtól, harmadik fél által történő hozzáféréstől, veszteségtől, törléstől vagy változtatástól megvédhessük. A technikai fejlődéssel párhuzamosan folyamatosan, biztonsággal kapcsolatos fejlesztéseket hajtunk végre és igyekszünk a weboldalainkat az angyalhang.hu oldalt elektronikai támadástól megvédeni. Az információhoz való jog: bármikor joga van tudomást szerezni az Önhöz kapcsolódó adatokról, azok forrásáról és címzettjéről, illetve a célról, amiért az tárolásra kerül. Kérjük, erre vonatkozó kérését az info@angyalhang.hu e-mail címen jelezze. További információk Az Ön bizalma fontos nekünk, ezért bármilyen, személyes adatainak kezelésével kapcsolatos kérdésére szívesen válaszolunk. Amennyiben olyan jellegű kérdése van, amelyre a választ adatvédelmi nyilatkozatunkban nem találja, vagy bármelyik ponttal kapcsolatban további információra lenne szüksége, kérjük, küldjön e-mailt az info@angyalhang.hu e-mail címre.

3. Szerzői jogok

A www.angyalhang.hu weboldal minden oldala Fonyódi Emil (késöbbiekben üzemeltető) szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll és az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatóak ki. A weboldal bármely részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A weblapon található fotók, képek, videók és azok elrendezése is az oldal üzemeltetőjének kizárólagos tulajdona vagy kizárólagos használatában áll, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatók ki. A weboldalon található fotók, képek, másolása, videók letöltése, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A www.angyalhang.hu domainnév szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználására csak a weblapot üzemeltető jogosult. A portálon található tartalmak használatához minden esetben az oldal üzemeltetőjének (Fonyódi Emil) előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges. Hivatkozások Az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a www.angyalhang.hu oldalait, vagy annak részét más webhelyekre beilleszteni a tulajdonos engedélye nélkül. A tulajdonos jogosult ezzel szemben fellépni és az ebből származó kárának megtérítését vagy a jogsértő állapot megszüntetését követelni.

4. A reklamáció menete

Amennyiben a vásárlás során bármilyen panasza merül fel, úgy azt kérjük jelezze e-mailben az info@angyalhang.hu címen. A reklamációkat minden esetben kivizsgáljuk és a bejelentést követő 8 napon belül választ adunk, indokolt esetben a terméket cseréljük. Ha ezen az úton nem sikerül panaszát rendezni, forduljon fent említett felügyeleti szerveinkhez.